Ngarep > Produk > Pad Pemanasan Pijet > Pad Terapi Pijat
Pad Terapi Pijat
  • Pad Terapi PijatPad Terapi Pijat
  • Pad Terapi PijatPad Terapi Pijat

Pad Terapi Pijat

Pad Terapi Pijat Quickoos minangka supplier sing dipercaya kanggo bantalan pemanas listrik, nawakake macem-macem produk berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nyedhiyakake anget lan lega. Pad Pemanas Listrik, Gampang Diresiki: Pad pemanas iki duwe kasus sing bisa dicuci nganggo andhuk supaya gampang ngresiki lan pangopènan higienis, njamin kesegaran lan kenyamanan saben sampeyan nggunakake.

Model:GT-2013

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pad Terapi Pijat
Minangka jeneng anjog ing industri, Quickoos mesthekake yen sampeyan duwe akses menyang ndhuwur-kedudukan bantalan pemanas kanggo kabutuhan grosir. Apa sampeyan pengecer sing pengin nyedhiyakake pilihan bantalan pemanas sing populer utawa distributor sing golek sumber sing bisa dipercaya kanggo piranti sing nyenengake iki, Quickoos wis dijamin. Kanthi Quickoos minangka pemasok, sampeyan bisa kanthi yakin nyedhiyakake bantalan pemanas listrik premium sing menehi mupangat lan mupangat terapeutik, nambah kesejahteraan lan kepuasan.
Pad Pemanas Listrik, pad pemanas pijet ukurane moderat, cocog kanggo umume wong, gampang digawa lan disimpen, cocog kanggo panggunaan omah lan lelungan. Apa sampeyan ana ing omah utawa lelungan, sampeyan bisa nikmati pijet kapan wae.

Parameter Teknis Pad Pemanas Listrik

Jeneng produk Pad Pemanasan Pijet
Bahan ABS + Silikon
Daya (MAX) 8W
Ngisi daya Tipe-C 5V
Baterei 4000mAh
Jam kerjo 4~8 jam

Informasi packing

Item Nilai
Ukuran Outer Box 57 x 38,5 x 23,5cm
Packing Jumlah 30 PCS
Bobot resik 14,3 kg
Bobot reged 15,3 kg
Ukuran produk Ukuran 19,7 x 9,5 x 3,3 cm
Bobot produk 354g
Ukuran Produk Paket Ukuran 22 x 12.2 x 5.6 cm
Bobot karo Paket 565g



Hot Tags: Pad Pemanas Listrik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept