Ngarep > Produk > Pad Pemanasan Pijet > USB Pemanasan Pad Full Body Pijet
USB Pemanasan Pad Full Body Pijet
  • USB Pemanasan Pad Full Body PijetUSB Pemanasan Pad Full Body Pijet
  • USB Pemanasan Pad Full Body PijetUSB Pemanasan Pad Full Body Pijet
  • USB Pemanasan Pad Full Body PijetUSB Pemanasan Pad Full Body Pijet

USB Pemanasan Pad Full Body Pijet

Quickoos minangka supplier sing dipercaya kanggo bantalan pemanas USB sing nawakake kemampuan pijet awak lengkap. USB Heating Pad Full Body Massage: Pad pemanas nduweni ukuran moderat lan bisa nutupi macem-macem bagean awak, kayata gulu, punggung, pinggul lan sikil, nyedhiyakake pengalaman pijet lan istirahat sing komprehensif.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

USB Pemanasan Pad Full Body Pijet

Quickoos khusus nyedhiyakake bantalan pemanas berkualitas tinggi sing ora mung nganggo daya USB kanggo penak, nanging uga dilengkapi fungsi pijet kanggo istirahat lan kenyamanan. Minangka supplier darmabakti, Quickoos nawakake kesempatan grosir, mesthekake yen pengecer lan distributor duwe akses menyang produk inovatif lan sought-sawise iki. Kanthi Quickoos minangka pemasok, sampeyan bisa nyukupi panjaluk bantalan pemanasan USB pijet awak lengkap, nyenengake para pelanggan kanthi piranti serbaguna lan terapeutik sing ningkatake kesejahteraane.
USB Heating Pad, pad pemanas ngidini sampeyan gampang ngrasakake pijet lan kompres panas sing anget. Piranti pijet sing dibangun bisa nyimulake gerakan kneading, nggebug lan nutul tangan manungsa, kanthi efektif ngilangake nyeri otot lan kesel. Ing wektu sing padha, bantal uga nduweni fungsi pemanasan, sing bisa nyedhiyakake panas sing anget, ningkatake sirkulasi getih, lan nyuda rasa ora nyaman ing awak.

Jeneng produk Pad Pemanasan Pijet
Bahan ABS + Silikon
Daya (MAX) 8W
Ngisi daya Tipe-C 5V
Baterei 4000mAh
Jam kerjo 4~8 jam

Informasi packing

Item Nilai
Ukuran Outer Box 57 x 38,5 x 23,5cm
Packing Jumlah 30 PCS
Bobot resik 14,3 kg
Bobot reged 15,3 kg
Ukuran produk Ukuran 19,7 x 9,5 x 3,3 cm
Bobot produk 354g
Ukuran Produk Paket Ukuran 22 x 12.2 x 5.6 cm
Bobot karo Paket 565g



Hot Tags: USB Heating Pad Full Body Massage, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept