Ngarep > Produk > Alat Gaya Rambut > Sisir Straightening Tanpa Kabel > Lurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan Ganda
Lurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan Ganda
  • Lurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan GandaLurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan Ganda

Lurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan Ganda

Lurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan Ganda Disaranake curling lan straightening dual-purpose hair straightening sisir minangka alat kecantikan modern lan populer sing ndhukung werna sing disesuaikan. logo lan sapiturute Kita minangka produsen alat kecantikan sing nawakake macem-macem produk perawatan pribadi sing paling dhuwur Pelurus rambut minangka alat gaya rambut multifungsi sing bisa kanthi gampang ngowahi rambut lurus dadi rambut kriting utawa rambut kriting dadi rambut lurus kanggo nyukupi kabutuhan gaya rambut sing beda-beda.

Model:GT-2218

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lurus Lan Keriting Lurus Rambut Tujuan Ganda

Disaranake curling lan straightening dual-purpose hair straightening sisir minangka alat kecantikan modern lan populer sing ndhukung werna sing disesuaikan.

logo lan sapiturute Kita minangka produsen alat kecantikan sing nawakake macem-macem produk perawatan pribadi sing paling dhuwur

Pelurus rambut minangka alat gaya rambut multifungsi sing bisa kanthi gampang ngowahi rambut lurus dadi rambut kriting utawa rambut kriting dadi rambut lurus kanggo nyukupi kabutuhan gaya rambut sing beda-beda.

Baterei lithium berkapasitas gedhe sing dibangun, katon apik banget kanggo gawe marem atimu. Desain pangisian daya nirkabel terpadu, luwih entheng lan trep. Kaendahanmu dilindhungi lan ngetokake pesona tanpa wates.

Tampilan layar gedhe, setelan kaping pirang-pirang, lan kontrol suhu sing cerdas. Pilih suhu sing beda-beda miturut kelembutan lan kualitas rambut kanggo nggawe rambut sehat dhewe tanpa ngrusak oyod.

Sisir straightening rambut dirancang adhedhasar karakteristik fisiologis awak manungsa. Rasa apik, tekstur sing apik lan penampilan sing apik. Gampang digunakake, nyimpen lan ngisi daya liwat USB. Bisa digunakake kaping pirang-pirang kanthi siji pangisian daya, nggawe lelungan gampang lan ora repot.

Mode kerja produk:

1. Pencet terus tombol daya kanggo nguripake produk lan panas. Modul ion negatif dianggo. 2. Klik tombol on/off kanggo ngalih gear 160°C-180°C-200°C-160°C. Standar pabrik yaiku 160 ° C. 3. Pencet dawa tombol daya - mateni

spesifikasi produk

Dirating daya 35 ~ 40W, konsumsi daya statis <50uA, digunakake saiki 10A

Arus pengisian 2A Kapasitas khas 4800Mah

Wektu pengisian 120 menit (± 20 menit)

Wektu kerja: 200 "nganti 250 menit (± 10 menit) Kebak: 160" ~ 70 menit (± 10 menit)

Kacepetan pemanasan 30S100C Konsentrasi ion negatif 20 yuta

Tingkat suhu 3: 120S 200C bobot logam Bare ~ 174g


Hot Tags: Straightener Rambut Lurus Lan Keriting, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Klasifikasi, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept