Rechargeable Auto Curler
  • Rechargeable Auto CurlerRechargeable Auto Curler

Rechargeable Auto Curler

Rechargeable Auto Curler Minangka produsen terkemuka ing industri, Quickoos wis ngrancang piranti gulung tanpa kabel revolusioner sing gampang nggawe curls lan ombak sing nggumunake kanthi gampang. Desain tanpa kabel Curler Otomatis Tanpa Kabel, ngindhari kusut, nggawe proses curling luwih lancar lan luwih aman.

Model:GT-2017

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk




Rechargeable Auto Curler

Quickoos ana ing ngarep inovasi ing industri kecantikan kanthi produk mutakhir: Cordless Automatic Curler. Minangka pabrikan utama ing lapangan, Quickoos wis nemtokake maneh cara gaya rambute. Curler revolusioner iki nawakake penak sing ora ana tandhingane, ngidini pangguna entuk keriting sing nggumunake tanpa repot kabel utawa gulung manual. Kanthi teknologi canggih Quickoos, saiki sampeyan bisa nggawe curls sing apik banget kanthi mencet tombol. Ngalami masa depan gaya rambut karo Quickoos lan Cordless Automatic Curler, ing ngendi inovasi ketemu kaendahan.
Curler Otomatis Tanpa Kabel, desain bisu, nikmati wektu sing apik. Wesi curling tanpa kabel nganggo teknologi bisu, swarane sithik banget, lan ora bakal ngganggu wong-wong ing saubengé. Sampeyan bisa nikmati wektu sing apik kapan wae lan ing ngendi wae tanpa gangguan lan njaga swasana ati sing seneng.

Fitur:

● Baterei Lithium sing dibangun ing
● Profesional Crimping lron
● Portable USB Rechargeable
● Panas Langsung Kanthi Tegangan Ganda

Tambah kapasitas baterei, mbukak kanggo suhu dhuwur-bahan saka 200C, bisa digunakake terus-terusan watara 90 menit

Parameter produk

jeneng produk: Wireless anti-ironing curling iron otomatis
Tegangan Rated: 220V
Model produk: JF200
daya Rated: 35W
Paket kasebut ngemot: curling iron×1, sisir ×1, jepit rambut ×2, tas penyimpanan×1, alat pengukur rambut x1, manual produk x1, kartu garansi×1, kabel pengisi daya×1



Hot Tags: Curler Otomatis sing bisa diisi ulang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept