Ngarep > Produk > Alat Gaya Rambut > Sisir Straightening Tanpa Kabel > Cepet Panas Rambut Straightener
Cepet Panas Rambut Straightener
  • Cepet Panas Rambut StraightenerCepet Panas Rambut Straightener

Cepet Panas Rambut Straightener

Cepet Panas Rambut Straightener Pelurus rambut 2-in-1 kanggo rambut lurus lan kriting dadi panas kanthi cepet lan ngirit wektu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


rincian produk
Cepet Panas Rambut Straightener
Pelurus rambut 2-in-1 kanggo rambut lurus lan curling nggunakake teknologi pemanasan sing efisien, sing cepet dadi panas lan bisa tekan suhu sing cocog ing wektu sing cendhak. Kanthi cara iki, pangguna ora perlu ngenteni suwe kanggo miwiti gaya, ngirit wektu sing larang lan ngidini pangguna nggawe gaya rambut kanthi cepet.



Hot Tags: Pelurus Rambut Pemanasan Cepet, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept