Pelurus Rambut Profesional
  • Pelurus Rambut ProfesionalPelurus Rambut Profesional
  • Pelurus Rambut ProfesionalPelurus Rambut Profesional
  • Pelurus Rambut ProfesionalPelurus Rambut Profesional

Pelurus Rambut Profesional

Produsen Alat Kecantikan Pelurus Rambut Profesional Baterei lithium berkapasitas gedhe sing dibangun, katon apik banget kanggo gawe marem atimu. Desain pangisian daya nirkabel terpadu, luwih entheng lan trep. Tampilan layar gedhe, setelan kaping pirang-pirang, lan kontrol suhu sing cerdas. Pilih suhu sing beda-beda miturut kelembutan lan kualitas rambut kanggo nggawe rambut sehat dhewe tanpa ngrusak oyod. Sisir straightening rambut dirancang adhedhasar karakteristik fisiologis awak manungsa. Rasane apik, teksture apik, lan katon apik. Gampang digunakake, Pelurus Rambut Profesional Simpen lan ngisi daya liwat USB. Bisa digunakake kaping pirang-pirang kanthi siji pangisian daya, nggawe lelungan ora kuwatir.

Model:GT-2218

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pelurus Rambut Profesional Pembuat Sensasi Kecantikan

Baterei lithium berkapasitas gedhe sing dibangun, katon apik banget kanggo gawe marem atimu. Desain pangisian daya nirkabel terpadu, luwih entheng lan trep.

Kaendahanmu dilindhungi lan mancarake pesona tanpa wates.

Tampilan layar gedhe, setelan kaping pirang-pirang, lan kontrol suhu sing cerdas. Pilih suhu sing beda-beda miturut kelembutan lan kualitas rambut kanggo nggawe rambut sehat dhewe tanpa ngrusak oyod.

Pelurus Rambut Profesional dirancang adhedhasar karakteristik fisiologis awak manungsa. Rasane apik, teksture apik, lan katon apik. Gampang digunakake, nyimpen lan ngisi daya liwat USB. Bisa digunakake kaping pirang-pirang kanthi siji pangisian daya, nggawe lelungan ora kuwatir.

Mode kerja produk:

1. Pencet terus tombol daya kanggo nguripake produk lan panas. Modul ion negatif dianggo.

2. Klik tombol on/off kanggo ngalih gear 160°C-180°C-200°C-160°C. Standar pabrik yaiku 160 ° C. 3. Pencet dawa tombol daya - mateni

spesifikasi produk

Dirating daya 35 ~ 40W, konsumsi daya statis <50uA, digunakake saiki 10A

Arus pengisian 2A Kapasitas khas 4800Mah

Wektu pengisian 120 menit (± 20 menit)

Wektu kerja: 200 inci nganti 250 menit (± 10 menit)

Diisi daya kanthi lengkap: 160 inci ~ 70 menit (± 10 menit)

Kacepetan pemanasan 30S100C Konsentrasi ion negatif 20 yuta


Tingkat suhu 3: 120S 200C bobot logam Bare ~ 174g




Hot Tags: Pelurus Rambut Profesional, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept