Ngarep > Produk > Alat Kecantikan > Scrubber Kulit > scraper kulit ngresiki rai
scraper kulit ngresiki rai
  • scraper kulit ngresiki raiscraper kulit ngresiki rai
  • scraper kulit ngresiki raiscraper kulit ngresiki rai

scraper kulit ngresiki rai

scraper kulit ngresiki rai Minangka supplier dipercaya teknologi perawatan kulit, Quickoos stands metu karo sawijining ngédap Blackhead Remover Skin Scrubber devices.Blackhead Remover Skin Scrubber, deep cleansing, èfèktif mbusak blackheads, padhang kulit, ningkataké sirkulasi getih, shrinks pori-pori, nyuda akumulasi lenga, aman lan non - iritasi, cocok kanggo kabeh jinis kulit

Model:GT-1929

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

scraper kulit ngresiki rai
Kanthi kemitraan sing kuat antarane Quickoos lan pemasok, Blackhead Remover Skin Scrubber digawe kanthi presisi lan inovasi. Kolaborasi kasebut mesthekake yen saben piranti ketemu standar kualitas lan kinerja sing paling dhuwur, nyedhiyakake pangguna kanthi cara sing dipercaya lan efisien kanggo ngatasi komedo lan entuk kulit sing luwih alus lan luwih cetha. Dedikasi Quickoos kanggo keunggulan katon liwat produke, dadi pilihan sing disenengi kanggo sing golek solusi perawatan kulit sing dipercaya.

Blackhead Remover Skin Scrubber minangka alat mbusak komedo sing efektif banget sing bakal mbantu sampeyan entuk kulit sing resik lan mulus.

Fitur Blackhead Remover Skin Scrubber:

1. Gunakake teknologi getaran ultrasonik kanggo ngresiki pori-pori kanthi efektif, mbusak komedo lan rereget.
2. Kanthi frekuensi geter luwes lan kakiyatan, cocok kanggo macem-macem jinis kulit lan masalah.
3. Desain sing bisa diisi ulang, gampang digawa lan digunakake.
4. Dilengkapi macem-macem kepala fungsional, sing bisa mbusak komedo, pijet kulit lan ningkatake panyerepan ing wektu sing padha, nyukupi macem-macem kabutuhan perawatan kulit.
5. Aman lan ora iritasi, ora bakal ngrusak kulit.

Produk utamane diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat. Kualitas produk stabil lan dipercaya, lan umur layanan luwih saka 3 taun. Pabrik ngasilake 5.000 unit saben dina, bisa ngirim kanthi cepet, ndhukung OEM, lan layanan OEM bisa dikirim kanthi cepet.



Hot Tags: Blackhead Remover Skin Scrubber, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Classy, ​​Customized, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept