Ngarep > Produk > Alat Kecantikan > Scrubber Kulit > Mesin Beauty Cleaner Pasuryan
Mesin Beauty Cleaner Pasuryan
  • Mesin Beauty Cleaner PasuryanMesin Beauty Cleaner Pasuryan

Mesin Beauty Cleaner Pasuryan

2024 Mesin Beauty Cleaner Pasuryan Kanthi pabrik canggih sing darmabakti kanggo ngasilake solusi perawatan kulit sing canggih, Quickoos wis dadi pimpinan ing industri kasebut. Ultrasonic Face Spatula kanggo Deep Cleaning, kanthi efektif mbusak rereget lan lenga, cocok kanggo kabeh jinis kulit, gampang operate lan resik, nyedhiyakake macem-macem mode sing bisa dipilih, duwe garansi lan layanan sawise-sales.

Model:GT-2301

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

2024 Mesin Beauty Cleaner Pasuryan

Quickoos minangka jeneng sing misuwur ing bidang teknologi kecantikan, sing misuwur amarga piranti scrubber kulit ultrasonik sing inovatif. Proses produksi majeng pabrik mesthekake yen saben piranti Quickoos ngasilake asil perawatan kulit sing ora ana tandhingane, nggambarake pengabdian merek kanggo kualitas, khasiat, lan kepuasan pelanggan.

Deep Cleansing: Getaran ultrasonik ngresiki jero pori-pori, mbusak rereget lan impurities kanggo tampilan sing seger.

Ngilangi komedo: Sirah cukur sing dirancang khusus kanthi aman lan efektif mbusak komedo, nggawe kulit mulus lan tanpa cacat. Padhangake nada kulit: Kanthi ningkatake sirkulasi getih lan nyepetake metabolisme, kulit bisa dipulihake dadi kilau sing sehat lan entuk efek padhang.

Nyilikake pori-pori: Getaran ultrasonik bisa nembus jero menyang pori-pori, ngeculake impurities saka njero, kanthi efektif nyilikake pori-pori, lan nyuda akumulasi minyak lan kukul.

Aman lan ora nyebabake iritasi: Digawe saka bahan berkualitas tinggi, ora iritasi, cocok kanggo kabeh jinis kulit, kalebu kulit sensitif.

Gampang digawa: Desain cilik lan entheng, gampang digawa, bisa njaga kulit resik lan sehat kapan wae, ing ngendi wae.


Parameter produk:


Daya: 2 W

Tegangan pengisian: 5 V

Wektu nggunakake: 60 menit

Baterei: baterei lithium 3.7V-500ma

Ukuran produk: 17.3*4.9*2.1 cm

Bobot net babagan: 85g

PInformasi ackaging:


Ukuran box luar: 44*30.5*42.5 cm

Jumlah Paket: 60PCS/karton

Bobot net: 14kg

Bobot reged: 13kg

Ukuran produk: 17.3*4.8*2.1 cm

Bobot produk: 85g

Bobot reged: 220g

Ukuran produk: 20.5*8.3*4.6 cm

Bobot karo kemasan: 220g

Werna biasa: Putih, Jambon, Slver, ndhukung kustomisasi warna liyane, kemasan, logo, lan sapiturute, bisa menehi dhukungan sampel gratis



Hot Tags: Mesin Beauty Cleaner Wajah, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept