sikat lurus listrik
  • sikat lurus listriksikat lurus listrik
  • sikat lurus listriksikat lurus listrik
  • sikat lurus listriksikat lurus listrik

sikat lurus listrik

sikat lurus listrik Rambut Straightening Brush Rapid Heating Brush LED Display Kaping pisanan, pelurus rambut ion nirkabel pancen nirkabel, tegese sampeyan bisa nggunakake kapan wae lan ing endi wae. Apa sampeyan cepet-cepet metu lawang ing wayah esuk utawa lelungan menyang lokasi sing adoh, piranti iki nggampangake gaya rambut tanpa perlu stopkontak. Kajaba iku, amarga nirkabel, sampeyan ora perlu kuwatir yen kabel kusut utawa ora sengaja kobong. Nanging iki ora mung entuk manfaat saka prodhuk iki. Pelurus rambut ion negatif tanpa kabel uga nggunakake teknologi ion negatif paling anyar kanggo nglindhungi rambut saka karusakan panas. Ora kaya pelurus rambut tradisional, piranti iki ngeculake ion negatif kanggo mbantu ngunci kelembapan ing rambut, supaya tetep sehat lan mengkilat.

Model:GT-2304

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sikat Lurus Rambut Sikat Pemanasan Rapid Tampilan LED Sikat pelurus listrik

Pambuka Prouct: Sisir straightening rambut elektronik portabel kanggo wanita, kanthi baterei sing bisa diisi ulang, sing bisa digunakake kanggo straightening rambut, pijet, lan kompres panas ing kulit sirah. Iki dirancang miturut karakteristik fisiologis awak manungsa. Rasane apik, teksture apik, katon apik, lan trep lan cepet digunakake lan disimpen. Fungsi ion negatif sing ditambahake khusus: ion negatif bisa nambah kelembapan rambut. Umumé, permukaan rambut katon kaya sisik iwak sing kasebar. Ion negatif bisa mulihake sisik iwak sing kasebar ing permukaan rambut, nggawe rambut katon mengkilat. Ing wektu sing padha, netralake rambut. Listrik statis sing ana ing antarane nyegah rambute pecah. Efek saka ion oksigen negatif bisa nyemangati wong, ningkatake efisiensi kerja, ningkatake turu, lan duwe efek analgesik sing jelas.

Mode kerja produk:

Tutul tombol daya kanggo ndeleng tingkat baterei saiki ing tampilan cahya. Pencet terus tombol daya kanggo 3 detik kanggo nguripake lan mateni mesin: Sawise daya ing, klik tombol daya kanggo ngalih sawetara suhu (160-190-220) C. Iku bakal nggawe swara "bip" sak operasi.

Nalika suhu gear saiki tekan suhu sing disetel, mandheg sumunar lan tetep urip. Bakal ana swara bip sajrone operasi. Nalika digunakake, lampu produk nampilake paramèter saiki, lan lampu indikator gear sing cocog.

3. Prodhuk bakal mati kanthi otomatis sawise 8 menit, ora perlu ngalih pindah utawa tombol pencet. Yen sampeyan kudu nggunakake, sampeyan kudu mbukak maneh.

4. Sumber panas wiwit ngasilake panas sawise mesin diuripake. Bisa digunakake sawise 90 detik preheating. Ing proses straightening rambute, pilih tingkat suhu sing cocog miturut kualitas rambute. Operasi iki bisa diulang nganti efek sing dikarepake entuk.

Nalika daya baterei sithik, lampu indikator sumunar kaping telu (diiringi swara "bip") nganti mati.

6. Sambungake pangisi daya 5V3A kanggo ngisi daya. Sajrone proses ngisi daya, nalika daya mundhak, lampu indikator ing ngarep bakal sumunar saka lampu pisanan nganti lampu katelu. Nalika baterei wis kebak, telung lampu bakal tetep lan mandheg sumunar.

7. Wigati: Suhu bagean pemanasan prodhuk iki dhuwur banget sawise diuripake. Aja ndemek bagean iki sajrone operasi. Produk iki ora anti banyu.

spesifikasi produk

Input 5V-2.5A

Dirating daya 35-40W

Arus senyap kurang saka 50U A

Makarya saiki MX A9.5A

Baterei 7.4V merek anyar LG 18650 kapasitas 3200MAH

Wektu pangisi daya kira-kira 3H

Wektu kerja 60 menit

Ukuran produk (45.5*59*180.6) mm

Bare logam bobot 220g

Konsentrasi ion negatif> 2000W


Hot Tags: Sisir pemanas listrik keramik sisir pelurus rambut listrik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept