Ngarep > Produk > Alat Gaya Rambut > Sisir Straightening Tanpa Kabel > Pateni pelurus rambut kanthi otomatis
Pateni pelurus rambut kanthi otomatis
  • Pateni pelurus rambut kanthi otomatisPateni pelurus rambut kanthi otomatis
  • Pateni pelurus rambut kanthi otomatisPateni pelurus rambut kanthi otomatis
  • Pateni pelurus rambut kanthi otomatisPateni pelurus rambut kanthi otomatis

Pateni pelurus rambut kanthi otomatis

Pateni pelurus rambut kanthi otomatis Pelurus rambut 2-in-1 kanggo rambut lurus lan kriting nduweni fungsi perlindungan mateni daya otomatis kanggo mesthekake panggunaan sing aman.

Model:GT-2304

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pateni pelurus rambut kanthi otomatis
Gagang pelurus rambut 2-in-1 kanggo straightening lan nggulung rambut dirancang kanthi ergonomis, nggawe nyaman lan alami kanggo ditahan lan luwih gampang dioperasi. Apa iku nguripake ngalih noto utawa nyetel suhu, iku bisa rampung gampang, nyediakake pengalaman nggunakake luwih.



Hot Tags: Pateni pelurus rambut kanthi otomatis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Berkelas, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
sales@quickoos.cn
+86-13316880757
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept